Chevrolet Fleetline 1948

13-02-2024

Chevrolet Fleetline

Jaar

1948

Transmissie

Manueel

Kleur

Liveoak green metallic

Cilinderinhoud

6-cyl. 216.5cid

Kilometerstand

---

Paardenkracht

90pk

Prijs op aanvraag --- Prachtige 1948 Fleetline model Chevrolet afgewerkt in een mooie two tone Chevrolet liveoak groen metallic combinatie.

Exterieur:

Live oak green metallic lak is in zeer goede staat en carrosserie is zeer recht. Auto is afgewerkt met veel chroom wat ook in zeer goede staat is. Een mooie afwerking aan de auto zijn de chromen wieldoppen welke omgeven zijn door mooie witte wanden.

Interieur:

De cabine is voorzien van tan stoffen bekleding op de voor- en achterbank met een in kleur afgestemde hemelbekleding, deurpanelen en zijpanelen. De comfortabele cabine is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een analoge klok, AM-radio, klok, handgrepen, een koepellamp en oprolbare ramen voor alle inzittenden. Instrumenten op het dashboard zijn onder andere gas, temperatuur, accuspanning, oliedruk en een snelheidsmeter voor 100 km/u.

Mechanica:

Aangedreven door een 216 cid zescilinder motor die 90 pk levert. Handgeschakelde drieversnellingsbak die zeer soepel werkt. De Fleetline heeft hydraulische trommelremmen op vier wielen en achterwielaandrijving.