CLASSIC CARS TE KOOP

 

Onze passie is het zoeken, selecteren en aankopen van de mooiste klassiekers. Allemaal originele klassieke auto's, in geweldige staat en schone geschiedenis rapporten. Alle voertuigen zijn correct geladen en verscheept. Bezoek ons en bekijk onze nieuwste aanwinsten.Wenst u meer informatie?  Klik op de foto van de auto!


Binnenkort in onze showroom --- Leuke Nash Metropolitan in uitstekende staat! Een Metropolitan is echt leuk om in te rijden en zeer comfortabel.

Binnenkort in onze showroom --- Mooie body off gerestaureerde TR3A uit '59. Auto werd volledig origineel gerestaureerd en is in mint conditie.

VERKOCHT --- Deze Sungold 1957 Ford Thunderbird is body off gerestaureerd en verkeert in perfecte staat. De gehele restauratie is op originele wijze uitgevoerd en de auto ziet er geweldig uit.

MG B 1974

23-05-2023

€24.500 --- Altijd leuk rijden met een klassieke MG B. Dit exemplaar heeft een prachtige rode kleur met een zwart interieur. Rijdt echt comfortabel en spannend.

€42.500 --- Prachtige kleurencombinatie voor deze mooie Ford Model A uit '31. Full option auto met 2 reservebanden, alle spiegels, etc.

Beste bod --- Deze Corvette C1 uit '54 is absoluut een mooie klassieker. Mooie rode lak met rood interieur. Wie wil deze nou niet hebben?

Beste bod --- Zeer mooie Ferrari Testarossa uit ' . De Ferrari is in goede staat en ziet er zeer glanzend uit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

€52.000 --- Een zeer mooi Mercedes model met onze favoriete kleurencombinatie, Zilver met een rood interieur. Bekijk de foto's maar eens!

€52.000 --- Waw! Deze mercedes is prachtig en o zo krachtig, uitgerust met een 5.7L Chevrolet 8-cilinder. Een ware schoonheid voor het oog.

€17.900 --- Deze Panther Lima uit de jaren 80 is erg mooi en bijzonder. Een auto die je niet elke dag ziet.

€125.000 --- Beautiful Ford Woodie straight from the beach in California. This super cool "surf" car is in PERFECT condition and drives absolutely amazing.

Prijs op aanvraag --- Prachtige C2 Corvette uit '65 in uitstekende staat. Deze Corvette werd body off gerestaureerd naar zijn fabriekswijze. NCRS gouden medaille winnaar.

Prijs op aanvraag -- Prachtige Corvette uit 1954 in verbazingwekkende staat. Dit tweede model van de Corvette serie is een schoonheid en heeft de mooiste kleurencombinatie.

VERKOCHT --- Een van de meest unieke Corvette's die gemaakt zijn. Deze Split window coupe is in fantastische staat en rijdt geweldig. Deze split windows werden alleen in 1963 gemaakt en zijn moeilijk te vinden in een goede staat als deze.

€ 145.000 --- Zeer mooie en zuivere Jaguar XK150 met 3 (!) carburateurs die een verbazingwekkende 265pk produceert en ZO comfortabel rijdt.

Prijs op aanvraag --- Mooie, "famous" Lincoln Continental cabriolet uit '63. Dit is de auto waarin president Kennedy werd vermoord, Niet precies deze natuurlijk... . Auto heeft suicide doors en een heel mooi blauw interieur. Auto is origineel en loopt goed. Zelfde eigenaar sinds 1990.

Verkocht --- Deze Jaguar XKE coupé uit '62 is een project auto! De auto heeft slechts tot 1970 gereden en is sindsdien opgeslagen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

VERKOCHT --- Deze prachtige Austin Healey uit '60 is in uitstekende staat, dankzij de geweldige Alan Grant. Mr. Grant was een monteur en een goede vriend van Caroll Shelby en Ken Miles.

Prijs op aanvraag --- Een zeldzame Daimler SP250. Een Engelse auto geproduceerd voor de Amerikaanse markt met een V8 motor en de prachtige vleugels achterin zoals bij een Cadillac! Een kleine, lichte auto met een 8-cilinder motor maakt de auto tot een waar kunstwerk.

VERKOCHT --- Body off gerestaureerde Ford Thunderbird uit '57. Zeldzaam kleur voor deze '57 Thunderbird met een prachtig wit interieur.

Prijs op aanvraag --- Deze zeer bijzondere Kaiser Manhattan staat in onze showroom, de kleurencombinatie maakt deze auto nog opmerkelijker.

VERKOCHT ---De best gerestaureerde Austin Healey die we ooit hebben gehad. Deze auto is in MINT conditie.

La Salle 1940

31-10-2022

Prijs op aanvraag --- Prachtige , zeer zeldzame, in uitstekende staat verkerende La Salle uit de jaren 40.

Meer auto's? Klik "oudere berichten"