CLASSIC CARS TE KOOP

 

Onze passie is het zoeken, selecteren en aankopen van de mooiste klassiekers. Allemaal originele klassieke auto's, in geweldige staat en schone geschiedenis rapporten. Alle voertuigen zijn correct geladen en verscheept. Bezoek ons en bekijk onze nieuwste aanwinsten.Wenst u meer informatie?  Klik op de foto van de auto!


Prijs op aanvraag --- Zeer mooie en elegante Rolls Royce Corniche II in zeer goede staat. Van deze Corniche II zijn slechts 1234 exemplaren gemaakt.

€38.900 --- Beautiful Ford model A from '31. The car has been completely restored. The owner did not want to sell the car as it was the best one he ever had.

Prijs op aanvraag --- Een mooie en iconische Ferrari Testarossa uit 1989 in zeer goede staat. De auto is zeer netjes en goed onderhouden.

Prijs op aanvraag --- Prachtige Ford Custom die voorheen deel uitmaakte van een privécollectie van een eigenaar met een passie voor 1951 Fords.

Prijs op aanvraag --- Zeer zeldzame, volledig originele Detomaso Pantera uit 1972 in zijn originele lak. Dit exemplaar is uitgerust met de beroemde 351 Cleveland V8 van Ford met een vermogen van maar liefst 330 pk.

Prijs op aanvraag --- Een heerlijke 1.5 serie Jaguar E-type die erg leuk is om mee te rijden. De mooie lichtblauwe kleur is ook erg aantrekkelijk voor deze roadster E-type.

€26.000 --- Speciale Lancia Thema met een 3.2L, 8-cilinder in zeer goede, nette staat. Voor de meesten een beruchte auto maar voor de kenners een collectors item.

€89.900 --- Een zeer speciale Corvette die werd geproduceerd in '62, vlak voor de productie van de Corvette C2. Deze auto is een geweldige mix van een Corvette C1 en een Corvette C2, een absolute schoonheid.

Price on request --- Deze Corvette C1 uit '54 is absoluut een mooie klassieker. Mooie rode lak met rood interieur. Wie wil deze nou niet hebben?

VERKOCHT --- De Daimler SP250, een Engelse auto gemaakt voor de Amerikaanse markt met een HEMI V8 motor. Deze wit op rode Daimler is een prachtig exemplaar. Absoluut veel rijplezier en meer dan een pronkstuk, wow!

€75.000 --- Hier staat een prachtig voorbeeld van de Buick Super Eight Convertible Coupe uit 1941.

VERKOCHT --- Mooie Triumph TR6 in zeer goede staat met de klassieke British racing green en tan kleurencombinatie.

VERKOCHT --- Zeer mooie Triumph TR3 afgewerkt in glanzend zwart met rood interieur. De spaakwielen zijn absoluut de kers op de taart.

VERKOCHT --- Een iconische Dodge Viper in zeer goede staat. Dit exemplaar is een origineel Europees exemplaar met de snelheidsmeter in km/u. Hij rijdt zoals het hoort en is zeer comfortabel. De kleurencombinatie maakt nieuwsgierig.

€25.900 --- Prachtige 1948 Fleetline model Chevrolet afgewerkt in een mooie two tone Chevrolet liveoak groen metallic combinatie.

Mathys TY 1933

31-01-2024

Prijs op aanvraag --- Zeer mooie en superzeldzame Mathis TY die gebouwd werd in 1933. Een bijzondere auto die zelden wordt gezien maar bij velen geliefd zal zijn.

Prijs op aanvraag --- Een Porsche 924 in zeer goede staat. De eerste Porsche op de weg met een watergekoelde motor en de eerste met voorwielaandrijving in de geschiedenis van het bedrijf.

VERKOCHT --- King of the road-versie van de beroemde Ford Mustang Shelby GT500. De originele versie van deze machtige muscle car, geïntroduceerd in februari '68. Dit exemplaar is in prachtige staat en rijdt geweldig.

Price on request --- Deze Porsche 914 of VW-Porsche 914 werd aangedreven door een middenmotor 6-cilinder en was alleen leverbaar als targa-top roadster met twee zitplaatsen. Dit is het exemplaar dat je zoekt.

Price on request --- Deze Ferrari 360 uit '00 verkeert in nieuwstaat! Dit prachtige exemplaar van de Ferrari 360 (Type F131) is een tweezits, middenmotor, achterwielaangedreven sportwagen.

VERKOCHT --- Zeer bijzondere Lagonda LG45 Silent Travel Pillarless Sports Saloon uit 1938 met originele motor en G10 versnellingsbak.

VERKOCHT --- Mooie, zeer zeldzame, in uitstekende staat verkerende La Salle uit de jaren 40. Dit model "serie 52" van de Lasalle was zeer zeldzaam, vooral vanwege de speciale kleurencombinatie die zelden wordt gevonden.

€25.900 --- Zeer majestueuze en mooie Hudson commodore coupé uit 1941 met een inline 8-cilinder. De Hudson is in zeer goede, nette en glanzende staat.

SOLD --- Deze zeer bijzondere Kaiser Manhattan staat in onze showroom, de kleurencombinatie maakt deze auto nog opmerkelijker.

Prijs op aanvraag --- Deze '63 Corvette is absoluut een blikvanger. Het karmijnwit past perfect bij het rode interieur en is misschien wel onze favoriete kleurencombinatie.

€115.000 --- Prachtige Daytona blauwe corvette C2 uit 1964, uitgerust met een 327cu, 8-cilinder die 350 pk levert.

Meer auto's? Klik "oudere berichten"