CLASSIC CARS TE KOOP

 

Onze passie is het zoeken, selecteren en aankopen van de mooiste klassiekers. Allemaal originele klassieke auto's, in geweldige staat en schone geschiedenis rapporten. Alle voertuigen zijn correct geladen en verscheept. Bezoek ons en bekijk onze nieuwste aanwinsten.Wenst u meer informatie?  Klik op de foto van de auto!


VERKOCHT --- Een iconische Dodge Viper in zeer goede staat. Dit exemplaar is een origineel Europees exemplaar met de snelheidsmeter in km/u. Hij rijdt zoals het hoort en is zeer comfortabel. De kleurencombinatie maakt nieuwsgierig.

€28.900 --- Prachtige 1948 Fleetline model Chevrolet afgewerkt in een mooie two tone Chevrolet liveoak groen metallic combinatie.

Prijs op aanvraag --- Een echt auto-icoon, een Citroen 2cv in zeer goede staat en volledig compleet met zelfs een extra stoel inbegrepen (3 stoelen achterin). Als vroege 2CV heeft deze auto de zeldzame en gewilde 'ripple' motorkap.

Mathys TY 1933

31-01-2024

Prijs op aanvraag --- Zeer mooie en superzeldzame Mathis TY die gebouwd werd in 1933. Een bijzondere auto die zelden wordt gezien maar bij velen geliefd zal zijn.

Prijs op aanvraag --- Een echt auto-icoon, een Citroen 2cv in zeer goede staat en in een prachtige kleurencombinatie.

Prijs op aanvraag --- Een Porsche 924 in zeer goede staat. De eerste Porsche op de weg met een watergekoelde motor en de eerste met voorwielaandrijving in de geschiedenis van het bedrijf.

Prijs op aanvraag --- Verbazingwekkende Corvette uit 1966 in dit prachtige Nassau blauwe exterieur en interieur, voorzien van klopwielen en side pipes.

VERKOCHT --- Onder de '59 Oldsmobiles werd het toppunt van design bereikt met de Holiday Sport Sedan, een naam die het bedrijf reserveerde voor de vierdeurs, stijlenloze hardtopmodellen met lange, lage daken en een omhullende achterruit die we vandaag kennen als de "flattop". Er werden nooit minder dan 38.500 van deze Holiday Sport Sedans...

VERKOCHT --- Series 62 Cadillac in zeer goede staat en in een prachtige kleurencombinatie. Deze serie 62's zijn erg mooi en een exemplaar in deze staat is moeilijk te vinden.

Prijs op aanvraag --- Een prachtig voorbeeld van een Ford Thunderbird uit 1959 in coupé uitvoering. Dit exemplaar is in zeer goede staat en rijdt zeer soepel.

Prijs op aanvraag --- King of the road-versie van de beroemde Ford Mustang Shelby GT500. De originele versie van deze machtige muscle car, geïntroduceerd in februari '68. Dit exemplaar is in prachtige staat en rijdt geweldig.

Price on request --- Deze Porsche 914 of VW-Porsche 914 werd aangedreven door een middenmotor 6-cilinder en was alleen leverbaar als targa-top roadster met twee zitplaatsen. Dit is het exemplaar dat je zoekt.

Price on request --- Deze Ferrari 360 uit '00 verkeert in nieuwstaat! Dit prachtige exemplaar van de Ferrari 360 (Type F131) is een tweezits, middenmotor, achterwielaangedreven sportwagen.

SOLD --- Mooie, zeldzame Ford Mustang die werd geproduceerd voor de Europese markt genaamd de Ford T5 in zeer goede staat met een prachtig interieur anders dan alle andere Mustangs.

VERKOCHT --- Dit absolute beest van een auto met een verbazingwekkende 8L, 10-cilinder is in perfecte staat en zal binnenkort een klassieker zijn.

VERKOCHT --- Zeer bijzondere Lagonda LG45 Silent Travel Pillarless Sports Saloon uit 1938 met originele motor en G10 versnellingsbak.

VERKOCHT --- Mooie, zeer zeldzame, in uitstekende staat verkerende La Salle uit de jaren 40. Dit model "serie 52" van de Lasalle was zeer zeldzaam, vooral vanwege de speciale kleurencombinatie die zelden wordt gevonden.

€29.500 --- Zeer majestueuze en mooie Hudson commodore coupé uit 1941 met een inline 8-cilinder. De Hudson is in zeer goede, nette en glanzende staat.

Prijs op aanvraag --- Prachtige Porsche 911T coupé uit 1973 in perfecte staat. De Porsche heeft een speciale Tangerine kleur die we niet vaak zien. Eén ding is zeker, de auto en de kleur zijn in het echt nog mooier.

SOLD --- Deze zeer bijzondere Kaiser Manhattan staat in onze showroom, de kleurencombinatie maakt deze auto nog opmerkelijker.

€115.000 --- Deze '63 Corvette is absoluut een blikvanger. Het karmijnwit past perfect bij het rode interieur en is misschien wel onze favoriete kleurencombinatie.

€115.000 --- Prachtige Daytona blauwe corvette C2 uit 1964, uitgerust met een 327cu, 8-cilinder die 350 pk levert.

€95.000 --- Prachtige Austin Healey 100/4 uit 1954 met een "Le Mans" uitstraling. Heel bijzonder aan deze auto is dat de documentatie teruggaat tot dag één.

VERKOCHT --- Zeldzame Washington blauwe Ford Super Deluxe uit 1948. Een absolute blikvanger van een auto die we absoluut voor onszelf zouden houden. De kleurencombinatie maakt deze Super Deluxe zeer uniek.

€89.500 --- De Daimler SP250, een Engelse auto gemaakt voor de Amerikaanse markt met een HEMI V8 motor. Deze blauw op rode Daimler is een prachtig exemplaar. Absoluut veel rijplezier en meer dan een pronkstuk, waw!

Lancia Thema

14-09-2023

Prijs op aanvraag --- Speciale Lancia Thema met een 3.2L, 8-cilinder in zeer goede, nette staat. Voor de meesten een beruchte auto maar voor de kenners een collectors item.

Meer auto's? Klik "oudere berichten"