Ferrari 360 Modena 2000

21-12-2023

Ferrari 360 Modena

Jaar

2000

Transmissie

Automatisch

Kleur

Light blue metallic

Cilinderinhoud

3586cc, 3,6L V8

Kilometerstand

30972km

Paardenkracht

400pk

Price on request --- Deze Ferrari 360 uit '00 verkeert in nieuwstaat! Dit prachtige exemplaar van de Ferrari 360 (Type F131) is een tweezits, middenmotor, achterwielaangedreven sportwagen.

Exterieur:

De "360" was er in drie verschillende modellen, de Spider, Modena en een speciale editie, de Challenge Stradale. De Modena is de coupéversie die is vernoemd naar Enzo Ferrari's geboortestad. Deze prachtige coupéversie is uitgevoerd in lichtblauw metallic en de lak, carrosserie en wielen van dit exemplaar verkeren in perfecte staat. Geen tekenen van krassen, chips, deuken, etc.

Interieur:

Het zeer comfortabele interieur is afgewerkt met donkerblauw leer gecombineerd met lichtblauwe stiksels die perfect bij elkaar passen. Lederen stoelen zijn smetteloos met kleine tot geen ouderdomssporen op de bestuurdersstoel. Tapijten zijn schoon en zien er nieuw uit.

De uitrusting omvat elektrische ramen, elektrisch bedienbare buitenspiegels, climate control, inschakelbare sportmodus, een Becker stereo head unit van het merk Ferrari en een Becker cd-wisselaar voor zes cd's.

Mechanisch:

Alle onderhoudsgegevens zijn aanwezig. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hij wordt aangedreven door een natuurlijk opgezogen 3,6-liter V8 van 400 pk, die het vermogen via een sequentiële F1 zestraps automatische transmissie naar de achterwielen stuurt.