Triumph TR6 1974

18-04-2024

Triumph TR6

Jaar

1974

Transmissie

4-speed manual

Kleur

British Racing green

Cilinderinhoud

2.5L 6-cylinder

Kilometerstand

57146 miles

Paardenkracht

106pk

Prijs op aanvraag --- Mooie Triumph TR6 in zeer goede staat met de klassieke British racing green en tan kleurencombinatie.

Exterieur:

De heldere British racing green lak past echt bij de vierkante lijnen van de TR6 en de afwerking is uitstekend, met alleen de gebruikelijke steenslag, je moet goed kijken om een imperfectie op te merken.

De onderkant ziet er solide uit en hij staat mooi op de originele 5.5J stalen sportvelgen die zo kenmerkend waren voor de late TR6's.

Interieur:

Het is een geval van minder is meer in de TR6, met twee stoelen, een dashboard en wat redelijk rudimentair schakelmateriaal, samen met een fantastische Motorola-drukknopradio uit die tijd, met luidsprekers in de middenconsole, beide in werkende staat.

Het tapijt en de deurbekleding zijn in goede staat, net als het met hout afgewerkte dashboard, terwijl de stoelen van goede kwaliteit zijn met een hoge rug en bruine lederen bekleding.

Mechaniek:

De 106 pk sterke 2.5L motor start goed en loopt naar verluidt prachtig, met een constante temperatuur en goede oliedruk.

De transmissie is prima in orde en schakelt alle versnellingen soepel in, de auto is erg leuk en rijdt zonder duidelijke gebreken.